Zord Évszakok

Raktárkészlet: VAN
Zord Évszakok
Zord Évszakok
Zord Évszakok
Zord Évszakok

Zord Évszakok

A Fekete Sereg Krónikái sorozat 6. része

Megjelenés: 2024.03.20

5 517 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Részletek

"Elmondhatnám ki vagyok, hátha az irományaim valami csoda folytán átvészelik ezt az egészet. A nevem Murgen. A Fekete Sereg zászlóhordozójaként szolgálok, bár legnagyobb szégyenemre egy csatában elvesztettem a lobogót. Nem hivatalosan én vezetem az Évkönyveket, mivel Vészmadár halott, Félszemű nem hajlandó, más meg nem nagyon tud írni, olvasni. Az elkövetkező pár hónapban, hétben, napban, vagy ki tudja mennyi ideig tart mire az árnyföldiek óhatatlanul pontot tesznek itteni működésünk végére, én leszek a vezetőd."
Ezek Murgen, a Fekete Sereg tapasztalt veteránjának szavai. A Sereg elfoglalta Viharvár erődjét az Árnymesterektől, a világ távoli sarkaiból származó sötét mágusoktól. Kezdetét veszi a várakozás.
A hatalmas túlerő és varázslatok szorongatta Fekete Sereg kimerült testvérei nem csak az életüket, de a lelkük üdvét is kockára teszik, hogy megtartsák zsákmányukat. De ez egy új kor hajnala és hatalmas erők munkálkodnak a háttérben. A nyueng baok ősi népének bölcsei állítják, az óidők istenei álmatlanul forgolódnak. A Sereg parancsnoka megőrült és sötét hatalmakkal üzekedik. Egyedül Murgen, akit egy titokzatos varázslat hatására időről időre elsodornak az idő hullámai, kezdi kapisgálni az isteneket és embereket egyaránt bábbá silányító sötét tervet.

Hasonló termékek
Csomagajánlatok
Adatok
Sorozat
A Fekete Sereg krónikái
Sorozat része
6
Kiadás éve
2 024
Borítóár
6490
Oldalszám
416 oldal
Kötés
Puhafedeles
Kiadó
Tuan
Szerző
Glen Cook
Vonalkód
9789635891177
Raktárkészlet
VAN
Termék státusza
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib