20000 Ft értékű E-hobbiutalvány

20000 Ft értékű E-hobbiutalvány

20.000 Ft értékű E-hobbiutalvány

Kizárólag nem-könyv (27%-os áfakulcsú) termékek vásárlásához váltható be

1 megrendeléshez váltható be, szállítási költségre nem érvényes.

Más (nem-utalvány) termékkel együtt nem vásárolható.

Bankkártyás fizetés esetén automatikusan kiküldésre kerül egy külön "Kupon értesítő" tárgyú emailben 2-5percen belül, előre utalás esetén amint a könyvelés feldolgozta az átutalást.

Bankkártyával csak regisztrált vásárlóink tudnak vásárolni, ha be vannak lépve a profiljukba.

20 000 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Általános tudnivalók

Bolti átvételű online rendelés esetén a kupont a rendelés véglegesítése előtt kell aktiválni, kizárólag online lehet beváltani.

Szállítási költségre nem érvényes.

Egy E-hobbiutalvány egy megrendelésre váltható be, kizárólag nem-könyv (27%-os áfakulcsú) termékek vásárlásához.

Az E-hobbiutalvány készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik utalvány vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.

Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, előre utalás) segítségével fizetheti ki.

Más (nem-utalvány) termékkel együtt nem vásárolható, amennyiben az utalvány mellett más termék is szerepel a kosárban, nem lehet véglegesíteni a rendelést (nem lehet szállítási módot választani).

Felhasználás

A E-hobbiutalvány a kifizetés dátumától 12 hónapig érvényes, a rajta szereplő összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt, a feltöltést követő naptól 1 vásárlás során lehetséges a rajta szereplő összeg erejéig. Az érvényesség lejártát követően az E-hobbiutalvány vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Online felhasználás esetén az emailben megküldött azonosítót (kk5 kezdetű kód) kell beírni a rendelés leadásának 2. pontjánál (Szállítás és fizetés), az arra kijelölt mezőbe.

Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, előre utalás) segítségével kifizethető.

Egyéb tudnivalók

Az E-hobbiutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kód a birtokában van, az E-hobbiutalvány bárkire szabadon átruházható. A tuan.hu a kifizetést követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Hasonló termékek
cib