Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A lehetőségeinket és a hatályos rendelkezéseket figyelembe véve 2021.04.08-től, csütörtöktől boltunk ismét fogadhat helyben is vásárlókat külön szabályok betartása mellett. Ezen szabályok a következők:
A boltban egyszerre maximum egy vásárló és legfeljebb egy kísérője tartózkodhat.
A bolt ajtaját minden esetben zárva találjátok, kérlek, használjátok a jobb oldalon található csengőt.
A klubhelyiség sajnos továbbra sem látogatható.
Kérjük, a bolt előtti sorban állás ideje alatt is tartsátok be a megfelelő védőtávolságra vonatkozó szabályokat - min. 1,5 m.
Köszönjük a megértéseteket.
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Webáruház készítés