Szűrés
Age of Sigmar egységtípus
Age of Sigmar frakció
Age of Sigmar Szövetség
Szűrés
Age of Sigmar egységtípus
Age of Sigmar frakció
Age of Sigmar Szövetség
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A lehetőségeinket és a hatályos rendelkezéseket figyelembe véve 2021.04.08-től, csütörtöktől boltunk ismét fogadhat helyben is vásárlókat külön szabályok betartása mellett. Ezen szabályok a következők:
A boltban egyszerre maximum egy vásárló és legfeljebb egy kísérője tartózkodhat.
A bolt ajtaját minden esetben zárva találjátok, kérlek, használjátok a jobb oldalon található csengőt.
A klubhelyiség sajnos továbbra sem látogatható.
Kérjük, a bolt előtti sorban állás ideje alatt is tartsátok be a megfelelő védőtávolságra vonatkozó szabályokat - min. 1,5 m.
Köszönjük a megértéseteket.
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Webáruház készítés