Horda (Razorland trilógia 3.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Horda (Razorland trilógia 3.) - HUN
Horda (Razorland trilógia 3.)
2 621 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
A ​horda megérkezett.

Pikk élete örökös harcból állt, amíg Megváltásban be nem fogadták. A várost azonban körülzárták a mutáns korcsok, és félő, hogy a lány máris elveszíti a nem rég megszerzett biztonságot, új, szerető családját.

Barátaival, Fakóval, Kószával és Tegannal ezért lehetetlen küldetést vállal: titokban elhagyja a települést, hogy segítséget szerezzen és megmentse azokat, akiknek új életét köszönheti. Amikor útnak indulnak, Pikk még nem is sejti, hogy a mindent eldöntő csata felé száguld. A korcsok már nem azok az értelem nélküli szörnyek, amiket az Enklávéban megismert: uralják a vadont, emberek városait rohanják le, felderítőket küldenek ki. Véres háború közeleg, olyan küzdelem, amilyenre évszázadok óta nem volt példa. De az emberiség már elfeledte, hogyan álljon ki magáért.

Csak egy valaki képes összefogni őket: Pikk.

A tét ezúttal nem csupán egy enkláve, egy helyőrség, vagy egy városka. Az egykori vadásznő most a teljes emberi faj túléléséért kénytelen fegyvert rántani, noha ő maga sem tudja, egyetlen lány és maroknyi barát megállíthatja-e a pusztítás hordáját…
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 014
Borítóár
3495
Oldalszám
480 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Ann Aguirre
Vonalkód
9789639861916
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib