Abaddon kapuja - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Abaddon kapuja - HUN
Abaddon kapuja (A Térség 3. kötet)
3 746 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
A ​legjobb sci-fi regénynek járó Locus-díj – 2014

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA!

Nemzedékeken át a naprendszer – a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet – jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.

Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.

Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 014
Borítóár
4995
Oldalszám
528 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
James S. A. Corey
Vonalkód
9789639861855
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib