Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet) - HUN
Menedék – Enclave (Razorland trilógia 1. kötet)
2 246 Ft
Details
Similar products
Info
Details
A ​második világégéskor születtem. Legendák szóltak egy olyan korról, amikor az emberek hosszú ideig éltek. Én dajkamesének tartottam. Az én világomban senki sem érte meg a negyven évet. Egy enklávéban éltem, ahol a legidősebb közülünk huszonöt éves volt. Némelyek azt suttogták, megváltás lenne számára a halál, de igazából csak nem akarták a saját maguk jövendőjét látni.

Pikk amióta csak az eszét tudja, vadásznő szeretett volna lenni. A vadászok feladata élelmet szerezni a közösségnek a föld alatti menedéket körülölelő, életveszélyes alagútrendszerből, amelyben örök sötétség honol, miközben igyekeznek elkerülni a Korcsokat, ezeket a zombiszerű, vérszomjas szörnyetegeket. Amikor az örök kívülálló, Fakó nevű vadászt osztják be mellé társul, aki titokzatos körülmények között került az enklávéba, a lányt tiltott érzelmek kerítik hatalmukba.
Fakóval hamarosan rádöbbennek, hogy a Korcsok egyre szervezettebben lépnek fel ellenük, ám az idősek nem hallgatnak figyelmeztetésükre. Megszokott kis világuk szertefoszlik, így rákényszerülnek, hogy szembenézzenek az ismeretlennel.

Köszöntünk az apokalipszisben!
Similar products
Info
Kiadás éve
2 012
Borítóár
2995
Oldalszám
274 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Ann Aguirre
Vonalkód
9789639861473
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib