Hetet az öröklétnek - A teljes gyűjtemény keménytáblás képregény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Hetet az öröklétnek - A teljes gyűjtemény keménytáblás képregény  - HUN

Hetet az öröklétnek - A teljes gyűjtemény keménytáblás képregény

12 746 Ft
Details
Similar products
Info
Details

 

A teljes négykötetes, sokat méltatott HETET AZ ÖRÖKLÉTNEK fantasy képregény-eposz egyetlen luxuskivitelű, extra borítókkal dúsított keménykötésű kiadásban!

A paranoia, amelyet az istenként tisztelt Suttogások Királya terjeszt, átitatja Zhal egész királyságát, annak legrejtettebb zugaiba is csontig beeszi magát, ezernyi szolgája rettegést vet és bizalmatlanságot arat. A maradék varázshasználók viharvert kis csapata kétségbeesetten, bármi áron igyekszik megszabadítani a vidéket elvetemült istenétől.

Adam Osidis, egy bukott ház lovagja halálos betegséggel küzd, így kevés esélye maradt, hogy megóvja családját. Ám válaszút elé kerül: csatlakozhat a lázadókhoz, vagy pedig elfogadja az önjelölt isten ígéretét, aki neki is a szavát adja, hogy teljesíti szíve legfőbb vágyát. És a Suttogások Királya mindig betartja ígéretét…

RICK REMENDER író (Orgyilkos Osztály), és JEROME OPEÑA rajzoló MATT HOLLINGSWORTH (Tokyo Ghost) színezővel társult egy kivételes alkotás erejéig, amely elképesztő lényekkel teli, szemkápráztató fantasztikus világba kalauzolja el az olvasót.

A kötet a teljes tizenhét füzetes SEVEN TO ETERNITY képregényt tartalmazza.

Similar products
Info
Kiadás éve
2 023
Borítóár
14995
Oldalszám
458 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Fumax
Szerző
Rick Remender
Vonalkód
9789634703426
Stock
Out of stock, available for order
cib