Marvel X Fortnite - Zéró Háború - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Marvel X Fortnite - Zéró Háború - HUN
Marvel X Fortnite - Zéró Háború A Marvel/Fortnite képregényes univerzuma a legnépszerűbb szuperhősöket hozza össze a Fortnite-al, amely a világ legnépszerűbb videójátékainak egyike. A kötet tartalmazza a bónusz kódot, amellyel különféle tartalmakhoz lehet hozzájutni, a matrica eltávolítása után!
5 996 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
A Marvel univerzum megérkezett a Fortnite világába!
A legkegyetlenebb csatatér, a Sziget lakói véget nem érő háborút vívnak, amit csak egyetlen fegyverrel tudnak megnyerni: a Zéró Pont kristály-szilánkjával, ami a Marvel-univerzumban kötött ki. Pókember, Rozsomák és Shuri a Fortnite-harcosok segítségére siet, hogy együtt levadásszák a rejtélyes Zéró Pont Szilánkot. Wakandától a Vadföldig és még azon is túl viszi őket a hajsza, de vajon időben megtalálják-e ahhoz, hogy megakadályozhassák a katasztrófát? Mindkét világegyetem legnagyobb hősei fognak össze az Elképzelt Rend ellen, a kérdés csak az, van-e esélyük a győzelemre úgy, hogy még a Marvel legveszedelmesebb gonosztevője is a Szilánk nyomába eredt?
Ez a gyűjtemény tartalmazza a Fortnite X Marvel: Zero War 1–5. számait, a Fortnite X Marvel – Nexus War: Thor történetet, valamint a bónusz kódot a hat darab, a Fortnite-ban feloldható Marvel témájú digitális tárgyhoz!

A kódokkal kapcsolatos esetleges problémák kapcsán az Epic Games ügyfélszolgálatát kell keresni, mi nem tudunk felelősséget vállalni.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 022
Borítóár
7995
Oldalszám
160 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Fumax
Szerző
Christos Gage
Vonalkód
9789634702689
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib