Neil Gaiman: Books of Magic - A mágia könyvei keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Neil Gaiman: Books of Magic - A mágia könyvei keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT - HUN

Neil Gaiman: Books of Magic - A mágia könyvei keménytáblás képregény NORMÁL VÁLTOZAT

5 621 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details

Timothy Hunter gyanútlanul éli a kamaszok mindennapos életét, mit sem sejtve arról, hogy belőle válhat korának egyik leghatalmasabb mágusa…

Persze, csak ha ő is ezt szeretné. A döntésben nem marad magára, egy nap felkeresi őt a Ballonkabátos Brigád az élen John Constantine-nal, és felkínálják számára a választás lehetőségét: velük tarthat egy döbbenetes utazásra, ahol bemutatják neki a varázslat jelenét, múltját és a jövőt, a rejtett világokat és a multiverzumot keresztül-kasul átszövő hatalom láthatatlan pókhálóját.

A nagyhatalmú mágusok felnyitják Tim szeme előtt a mágia könyveit, és a fiú annyit olvashat belőlük, amennyit csak bír. Végül pedig meg kell hoznia a döntést, akarja-e a varázslat útját járni. Ahogy közeledik az igazság pillanata, vezetőiben akaratlanul is felmerül a kérdés: ha Tim az ezzel járó veszélyek és a megfizetendő ár ismeretében is igent mond a varázslat világára, vajon mihez kezd majd azzal a gigászi erővel, amit elnyer – és legfőképpen ők mihez kezdenek majd, ha a fiú hatalma teljes birtokában netán a sötétség szolgálatába áll?

A New York Times-bestseller szerző Neil Gaiman úgy kalauzolja el olvasóit a mágia rejtett világába, hogy közben örök érvényű igazságokat tár fel a való életünkkel kapcsolatban.

Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 022
Borítóár
7495
Oldalszám
200 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Fumax
Szerző
Neil Gaiman
Vonalkód
9789634702399
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib