Anthony Ryan: A fekete ének (Hollópenge-duológia 2.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Anthony Ryan:  A fekete ének (Hollópenge-duológia 2.)  - HUN
Anthony Ryan: A fekete ének (Hollópenge-duológia 2.)
4 871 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
„Nem kell az elismerésed. Csak a halálodat akarom.”

Anthony Ryan nagy sikerű Hollóárnyék-trilógiájában Vaelin Al Sorna minden fantasy olvasó egyik kedvenc hősévé vált. Ebben a kötetben, A farkas üvöltése folytatásában története méltó lezárást kap.

Vaelin Al Sornát egykor a királyság legnagyobb harcosaként ismerték, mielőtt végleg letette volna a fegyvert. Legalábbis reményei szerint. Ugyanis egy jóslat, és az aggasztó hírek a tengerentúlra vezették, hogy megkeresse az asszonyt, akit valaha szeretett. Vaelin ott belebonyolódott Kehlbrand Reyerik, a Sötétkard háborújába, aki istennek képzeli magát, és fanatikusokból olyan sereget gyűjtött maga köré, amely az egész világra fenyegetést jelent. Úgy tűnik, senki sem állhat ellen hódító hadjáratának.

Kivéve talán Vaelint, akinek viszont hadai egy csúfos vereség után szétszóródtak. Ám az egykori várúr közben visszaszerzi a sötét varázslatot, amely páratlan képességgel ruházta fel a csatában. De a vér éneke mintha megváltozott volna: noha ez a háború szinte megnyerhetetlennek tűnik, a Vaelint irányító ének mindennél jobban áhítja ellenségei vérét…
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 022
Borítóár
6495
Oldalszám
472 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Anthony Ryan
Vonalkód
9789634702382
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib