Jonathan Hickman: X-Men - Xavier világa / X hatványai (House of X, Powers of X) keménytáblás képregény (normál verzió) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Jonathan Hickman: X-Men - Xavier világa / X hatványai (House of X, Powers of X) keménytáblás képregény (normál verzió) - HUN
Jonathan Hickman: X-Men - Xavier világa / X hatványai (House of X, Powers of X) keménytáblás képregény (normál verzió)
8 246 Ft
Details
Similar products
Info
Details
Amíg ​aludtatok, a világ megváltozott.

Charles Xavier professzor terve, hogy a _Homo superior_ együtt éljen embertársaival, elbukott – de csak azért, hogy annak helyébe egy új álom lépjen. Egy álom a mutánsok egyesítéséről, hogy azok az emberiség árnyékából végre a fénybe léphessenek. A világ megváltoztatásához a saját haza terem­tésén keresztül vezet az út – ám ehhez új eszközöket és utakat kell kipróbálnia, amihez a legváratlanabb helyeken keres segítőket.

Vajon továbbra is az emberi faj ősi előítéletei és félelmei jelentik a legnagyobb veszélyt a mutánsok fenn­maradására, vagy most már az évszázados távolságból közelítő, lelketlen mesterséges intelligenciák okozta bukástól kell tartaniuk?

A látnoki erejű alkotó, Jonathan Hickman (A Bosszú Angyalai, Fantasztikus Négyes) eposzi története drámai megvilágításba helyezi a mutánsok múltját és jelenét – ezáltal pedig teljesen új irányba vezeti a jövőjüket.

A kötet a _House of X_ 1–6., illetve a _Powers of X_ 1–6. számait tartalmazza.
Similar products
Info
Kiadás éve
2 021
Borítóár
10995
Oldalszám
424 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Jonathan Hickman
Vonalkód
9789634701996
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib