Alan Moore: V mint Vérbosszú keménytáblás képregény (új kiadás) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Alan Moore: V mint Vérbosszú keménytáblás képregény (új kiadás) - HUN
Alan Moore: V mint Vérbosszú keménytáblás képregény (új kiadás)
6 746 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
„Jó ​estét, London!”

„Értesítjük a londoni lakosokat, hogy Brixton és Streatham városrészek mától karantén alá esnek. A saját testi épségük és biztonságuk érdekében javasoljuk, hogy maradjanak távol ezektől a területektől...”

„Ma délelőtt a rendőrség Birmingham városrész tizenhét lakásában tartott razziát, felszámolva ezzel egy feltételezett, jelentős terroristahálózatot…”

„Kellemes időnk lesz egészen nulla óra hét percig, amikor záporeső érkezik majd, és eltart 1:30-ig…”

„További szép…


Egy képzeletbeli, diktatórikus Angliában, egy szabadságát és hitét vesztett országban fehér maszkot viselő, titokzatos férfi bukkan fel és hirdet harcot az elnyomók, a reménytelenség, közöny, a lélekölő sötétség ellen. A titokzatos múltú, arc nélküli „V” kifogástalan úriember, félelmetes igazságosztó és zseniális stratéga, aki változást akar hozni egy elfajzott, borzalmas új világba. Egyetlen szövetségese van: egy fiatal nő, Evey Hammond. Ám Evey-nek fogalma sincs róla, mire vállalkozik…

Alan Moore és David Lloyd korszakalkotó képregénye átütő módon egyszerre képes érzékeltetni az elnyomó rendőrállam fojtogató atmoszféráját és megmutatni az ellene lázadó emberi szellem megváltó erejét. Hihetetlenül izgalmas és cselekményes politikai-társadalmi akcióthriller, egyben máig érvényes allegória korunk történelméről.

Hosszú évek után végre a magyar rajongók is anyanyelvükön olvashatják a képregény műfajának egyik alapvető klasszikusát.

"Emlékeznetek kéne november ötödikére…”

A kötet a teljes 10 füzetnyi V for Vendetta képregénysorozat mellett több mint 60 extra oldalt tartalmaz.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 021
Borítóár
8995
Oldalszám
288 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Alan Moore
Vonalkód
9789634701880
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib