Valhalla - Geirmund sagája regény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Valhalla - Geirmund sagája regény - HUN
Assassin's Creed: Valhalla - Geirmund sagája regény
3 746 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
Semmi ​sem örök, csak a becsület és a hírnév, amit kiérdemelsz magadnak.

Hélbőrű Geirmund nagyon jól tudja ezt. Így hátat fordít királyi örökségének, hogy egy sárkányhajón nyugatra utazzon a szászok földjére, ahol vikinggé válhat, és a harcban nevet és földet szerezhet magának.

Úgy tűnik azonban, a sors szálait fonó nornák máshogy képzelik el a jövőjét. A viharos tengeren ugyanis találkozik egy a legvadabb mítoszokban is csak suttogva emlegetett lénnyel, és egy olyan ereklyét kap tőle, ami erőt, de emellett árulást is ígér.

Anglia királyságait Wessex kivételével elsöprik a viking seregek, és ahogy Geirmund egyre nagyobb megbecsülésre tesz szert vezérük, a rettegett Guthrum király csarnokában, minden erejére és ravaszságára szüksége lesz, hogy helyt állhasson a fosztogatás és harcok által megtépázott földön. Ugyanis nem minden csata dől el a pajzsfalban, és Geirmund hű harcosaival egy olyan háború közepén találja magát, amely ősi, mint maguk az istenek.

Az utóbbi évek legnépszerűbb _Assassin’s Creed_ játéka, a _Valhalla_ alapján készült regény a IX. századba repít vissza, a viking kor lélegzetelállító világába.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 021
Borítóár
4995
Oldalszám
512 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Matthew J. Kirby
Vonalkód
9789634701835
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib