Brian McClellan: A birodalom vére (A vér és lőpor istenei-trilógia 3.) keménytáblás könyv - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Brian McClellan: A birodalom vére (A vér és lőpor istenei-trilógia 3.) keménytáblás könyv - HUN
Brian McClellan: A birodalom vére (A vér és lőpor istenei-trilógia 3.) keménytáblás könyv
4 871 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
Ha ​elveszítik a háborút, az egész világ elbukik.

Közeleg a végső ütközet, ahol mindenki számít – legyen az illető kém, zsoldoskapitány vagy híres-hírhedt lőpormágus tábornok.

A danízok rátették kezüket a szárazparti istenkőre, így Michel Bravisnak nincs más lehetősége, mint visszatérni Zöldtűzmélybe, hogy bármi áron megakadályozza a használatát. Nem riad vissza semmilyen eszköztől, legyen az belső ellentétek szítása az ellenség soraiban, vagy a palo népesség feltüzelése.

Ben Styke daníz inváziójának lendülete derékba törik, amikor egy szörnyű vihar szétveri a flottáját. Alig húsz Őrült Lándzsással száll partra, így kénytelen az ereje helyett az eszére hagyatkozni és mielőbb új szövetségeseket találni a belháború küszöbén álló, idegen földön.

A mágiájától megfosztott, fizikailag és lelkileg is megtört Lady Vlora Flint Szárazpart felé masírozik adrói serege élén, hogy bosszút álljon azokon, akik összeesküdtek ellene. Nem elég, hogy a szövetséges politikusok belülről gátolják erőfeszítéseit, még a hatalmas túlerővel és a danízok legnagyszerűbb tábornokával is szembe kell néznie…

_A vér és lőpor istenei_-trilógia fergeteges fináléjában, A Birodalom vérében Brian McClellan eposzi csatajelenetekkel, váratlan csavarokkal és dörgő ágyútűzzel búcsúzik az utánozhatatlan Lőpormágus-univerzumtól.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 020
Borítóár
6495
Oldalszám
640 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Brian McClellan
Vonalkód
9789634701460
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib