Deadpool és Kábel keménytáblás képregény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Deadpool és Kábel keménytáblás képregény - HUN
Deadpool és Kábel keménytáblás képregény
5 996 Ft
Details
Similar products
Info
Details
Wade ​Wilson és Nathan Summers, a Marvel menő mutáns martalócai visszatértek, hogy ezúttal egymás életét keserítsék meg!

Vajon képes két állig felfegyverzett felnőtt férfi összedolgozni anélkül, hogy egymás agyára mennének?!

A lebegő város a remény szimbóluma ember és mutáns számára egyaránt. Ám míg Kábel a Föld megváltója kíván lenni, Deadpoolnak Júdás szerepe jutna… már ha hajlandó elfogadni.

Ráadásul mivel a traumatikus, tragikus és tüntetően tantrikus eseményeket követően Kábel úgy végzi, mint akit megrágtak és kiköptek, Deadpoolon a sor, hogy megmentse a világot! Ehhez viszont le kell győznie a NAGYfejű ellenségektől való félelmét, és fel kell kutatnia valakit, aki zsírkirály a jövőbeli technológiák terén. Valakit, aki megszerel mindenféle kütyüt. Hmmm… ki a legprofibb szerelő a Marvel-univerzumban? Ha esetleg az a vendégszereplő mégsem annyira eget rengető meglepetés, akkor is garantáljuk, hogy a Deadpool-rajongók odalesznek meg vissza a NAGY fejű… öö… izé… ellenségtől, aki zsoldosunk útját akarja állni.

Akció, kaland, feketehumor, titkos műveletek, arcformáló vírusok, indokolatlan gúnyolódás a franciákon, töméntelen lövöldözés és a Marvel-univerzum két kedvenc antihőse!

Tartalmazza a _Cable/Deadpool_ sorozat 1–12. füzetét.
Similar products
Info
Kiadás éve
2 021
Borítóár
7995
Oldalszám
288 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Fabian Nicieza
Vonalkód
9789634701439
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib