Adrian Tchaikovsky: A pusztulás gyermekei (Az idő gyermekei 2.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Adrian Tchaikovsky: A pusztulás gyermekei (Az idő gyermekei 2.) - HUN
Adrian Tchaikovsky: A pusztulás gyermekei (Az idő gyermekei 2.)
5 246 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
Az ​Arthur C. Clarke-díj nyertes, megrendítő erejű, hazánkban is elsöprő sikerű _Az idő gyermekei_ lenyűgöző folytatása!

A Föld aranykorában, évezredekkel ezelőtt bátor felfedezők távoli csillagok felé indultak, hogy azokat a terraformálási program keretében alkalmassá tegyék az emberi élet fenntartására. Ám úticéljukon, a Nod bolygón a tudósok olyan váratlan felfedezéssekkel találják szembe magukat, amelyek felülírják eredeti küldetésüket. Ráadásul időközben kénytelenek ráébredni, hogy odahaza az emberiség nagy birodalma elbukott, és így a bolygóátalakítási program is feledésbe merült. Vagy mégsem teljesen?

Korszakokkal később az emberiség maradékának utódai és új szövetségeseik töredékes rádiójeleket fognak a csillagok közül. A legmodernebb közös technikai vívmányokkal felszerelt felderítőhajót indítanak útnak abban reménykedve, hogy megtalálhatják messzire származott földi rokonaikat.

Csakhogy az egykori terraformálók felébresztettek valamit a Nodon, amit jobb lett volna érintetlenül hagyni, és aminek a nyomában nem jár más, csak pusztulás.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Sorozat
Az idő gyermekei
Sorozat része
2
Kiadás éve
2 023
Borítóár
6995
Oldalszám
592 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Fumax
Szerző
Adrian Tchaikovsky
Vonalkód
9789634701200
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib