Alan Moore: Britannia Kapitány keménytáblás képregény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Alan Moore: Britannia Kapitány keménytáblás képregény - HUN
Alan Moore: Britannia Kapitány keménytáblás képregény
4 496 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
_„A ​legmegrendítőbb, legerőteljesebb történetek egyike, amelyeket Alan Moore valaha papírra vetett.”_
Chris Claremont

A titokzatos, nagyhatalmú Merlin átküldi Brian Braddockot, azaz Britannia Kapitányt egy párhuzamos, a teljes pusztulás szélén álló valóságba, ám Braddocknak az alternatív Föld megmentésére irányuló erőfeszítései kudarcba fulladnak. Amikor az ott zajló végzetes események a saját világunkban is elkezdenek megismétlődni, Britannia Kapitány elkerülhetetlen sorsával kénytelen farkasszemet nézni.

Miközben az elpusztult párhuzamos univerzumból egy gyilkos, legyőzhetetlennek tűnő szörnyeteg közeledik, a Földön a pusztítás erői egy tébolyult, szinte isteni hatalmú lény alakjában a valóság egészét fenyegetik. A háttérben apokaliptikus sakkjátszma folyik, tétje pedig élet vagy halál, pusztulás vagy megmaradás. Ám még a Sakkjátékos sem készült fel minden eshetőségre…

Mitikus erejű történet a Jó és a Gonosz örök küzdelméről, amely méltó a Marvel Univerzum legkomorabb és legdicsőségesebb pillanataihoz, a Sötét Főnix vagy Thanos legendájához.

Alan Moore (Watchmen, V mint vérbosszú, Különleges úriemberek szövetsége) és Alan Davis (X-Men, New Mutants) a képregény műfajának legnagyobbjai közé tartoznak. A Britannia Kapitány mindkettejük számára az egyik első igazán jelentős munka: elbeszélői remekmű, ugyanakkor grafikai értelemben is élvonalbeli alkotás, amely messzemenően kiállta az idő próbáját.

A kötet tartalmazza az összes, Alan Moore által írt Britannia Kapitány-történetet.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 019
Borítóár
5995
Oldalszám
224 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Alan Moore
Vonalkód
9789634701125
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib