Alan Moore: Halo Jones balladája keménytáblás képregény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Alan Moore: Halo Jones balladája keménytáblás képregény - HUN
Alan Moore: Halo Jones balladája keménytáblás képregény
4 496 Ft
Details
Similar products
Info
Details
_Elindult ​világot látni és eljutott a csillagok közé. Olyan kalandokban volt része, amilyenekről egy átlagember még csak nem is álmodik. Pedig csak egyátlagos lány volt, aki kezébe vette a sorsát._

Halo Jones a Broncson él – egy futurisztikus nyomornegyedben, ahol se munka, se szórakozás. Arról ábrándozik, hogy egy nap kiszabadul innen, és bejárja a galaxist. De egy olyan városban, ahol a legkisebb incidensből is véres zavargás kerekedik, a bevásárlás pedig olyan életveszélyes kaland, amely hosszas tervezést és buddhista kézigránátokat igényel, a szabadságnak komoly ára van.

Halo Jones kallódó másodrendű állampolgárból az univerzumot keresztül-kasul bejáró világcsavargóvá válik, az űrhoszteszkedés és a hadsereg embertelenségének végletei között megtapasztalja a társadalmi hierarchia legalját és legtetejét, miközben végig makacsul keresi a szabadulás és a kiteljesedés lehetőségét.

A _Halo Jones balladája_ lebilincselő sci-fi űropera egy hétköznapi nő korántsem hétköznapi életéről. Alan Moore és Ian Gibson klasszikus műve felújított kiadásban, kiszínezve kerül az olvasó elé.

„Az egyik legelső képregényklasszikus. Legalább olyan jelentős, mint a _Watchmen_, a _V mint vérbosszú_ és _A sötét lovag visszatér_. Ha a képregények fontosságáról beszélünk, a _Halo Jones_nak a lista elején kell szerepelnie.” - Neil Gaiman
Similar products
Info
Kiadás éve
2 019
Borítóár
5995
Oldalszám
208 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Alan Moore
Vonalkód
9789634701095
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib