Kick-Ass - Ha/Ver, Második könyv keménytáblás képregény - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Kick-Ass - Ha/Ver, Második könyv keménytáblás képregény - HUN
Kick-Ass - Ha/Ver, Második könyv keménytáblás képregény
3 443 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
„MINDEN ​IDŐK!”
„LEGDÖGÖSEBB!”
„SZUPERHŐSKÉPREGÉNYE!”

Most jön a buny…
Nem, ez nem lesz jó. Másik történet.
Bunyót azonban itt is ígérhetünk, dögivel. Kis Dögivel.

Ugyanis Ha/Ver és a világ legirgalmatlanabb (egyben legcukibb) halálosztója, Kis Dög, azaz Mindy McCready története folytatódik!

Mindy, aki az előző történetben Ha/Verrel szövetkezve leszámolt New York egyik legrettegettebb bűnbandájával, visszavonult a bűnüldözéstől, és teljesen „átlagos” életet él anyukájával és nevelőapjával. Márpedig a nevelőapja rendőrnyomozó, aki pontosan ismeri Kis Dög sötét múltját, és hatalmi szóval tilt mindennemű szuperhősködést.

Mindy eddig arra használta képességeit, hogy maffiózókat, szuperbűnözőket és más hasonszőrű gazembereket takarítson el az útból. Most azonban merőben új helyzettel szembesül: szót kellene értenie a középiskola népszerű csajaival, s könnyen lehet, hogy ez – vérontás nélkül túlélni a sulit – élete eddigi legkeményebb kihívásának bizonyul.

A kislány üzletet köt Ha/Verrel, a még mindig zöldfülű szuperhőssel: ő megtanítja, hogyan maradjon életben, Ha/Ver pedig cserébe felkészíti, miként illeszkedhet be az iskolában a többi lány közé.

Miközben a bosszúra éhes Vörös Köd azon dolgozik, hogy szuperbűnözővé váljon, új maffiavezér tűnik fel a színen: a jelek szerint Mindy számára még nem érkezett el az átlagos élet ideje.

A kötet a teljes, ötrészes Hit-Girl minisorozatot tartalmazza.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 019
Borítóár
4590
Oldalszám
136 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Mark Millar
Vonalkód
9789634700524
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib