Gregg Hurwitz: Kíméletlen (Orphan X-sorozat 3.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Gregg Hurwitz: Kíméletlen (Orphan X-sorozat 3.) - HUN
Gregg Hurwitz: Kíméletlen (Orphan X-sorozat 3.)
2 846 Ft
Details
Similar products
Info
Details
– ​Ne feledd Konfuciusz szavait: „Mielőtt bosszút állnál valakin, két sírt áss!”

– Ó, én annál sokkal többet fogok ásni.Evan Smoakot tizenkét éves korában vitték el egy nevelőotthonból, hogy elit orgyilkossá neveljék és képezzék ki. Miután szakított az Árva Programmal, felszívódott, és a Seholemberként bukkant fel újra, akit csak suttogva emlegetnek, és aki a kiszolgáltatottak megsegítésére tette fel az életét.

Ezúttal azonban Jack Johns kér tőle segítséget, az a férfi, aki felnevelte és kiképezte, az egyetlen ember, akit Evan kicsit is apjának érezhetett. Titkos kormányzati erők dolgoznak gőzerővel az Árva Program nyomainak eltakarításán, és miután Jack már kifutott az időből megbízza Evant utolsó küldetésével: keresse meg és vegye védelmébe utolsó tanítványát, akit a Programba toborzott.

De nem Evan az egyetlen, aki az utolsó Árva nyomába ered – az Árva Program új vezetője, Van Sciver semmitől sem riad vissza és minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál, hogy kíméletlenül elpusztítsa mind X Árvát, mint pedig a célpontot, akinek védelmére Evan felesküdött.

Evan Smoak – a titkos ügynökségből kiugrott orgyilkos – sodró lendülettel tér vissza Gregg Hurwitz lenyűgöző és letehetetlen thrillerében, a nemzetközi bestseller-listák első helyét meghódító X Árva-sorozat legújabb felvonásában.
Similar products
Info
Kiadás éve
2 018
Borítóár
3795
Oldalszám
440 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Gregg Hurwitz
Vonalkód
9789634700395
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib