Victoria Schwab: Egy kegyetlen dal (Verity szörnyei 1.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Victoria Schwab: Egy kegyetlen dal (Verity szörnyei 1.) - HUN
Victoria Schwab: Egy kegyetlen dal (Verity szörnyei 1.)
2 996 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
_Egy ​városban, amelyet háború dúl, és utcáit szörnyek róják, sehol sem vagy biztonságban_

A város kettészakadt. Északot a rettegett Harker-család uralja, a Déli Várost pedig a Flynn-klán. Háborújuk szó szerint szörnyeket szabadított el a világban: lényeket, amelyek mások félelmével, húsával és vérével… vagy a lelkével táplálkoznak.

Kate Harker másra se vágyik, csak hogy bebizonyíthassa apjának, a keménykezű Harker-családfőnek, hogy ugyanolyan kegyetlen, mint ő. Kate ember, de szörnyé akar válni.

August Flynn másra se vágyik, csak hogy jó ember lehessen, jószívű, mint apja, az ártatlanok védelmezője. Csakhogy egyetlen dallammal képes elragadni és elemészteni a védtelenek lelkét. August szörnyeteg, de emberré akar válni.

Egy nap lehetőséget kap, hogy segítsen: magát a nagyszájú Kate-et kell szemmel tartania, akit éppen újabb iskolából tanácsoltak el.

A háttérben azonban soha nem látott fenyegetés ébredezik. August és Kate több választásra kényszerül: hősök lesznek, vagy a sötétség oldalára állnak – barátok lesznek, vagy ellenségek. Döntésük tétje nem pusztán az életük, a város jövője is ezen áll vagy bukik.

Victora Schwab _(Viszály, Egy sötétebb mágia)_ New York Times sikerlista-vezető regénye a sötét hangulatú Verity szörnyei duológia első kötete.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 018
Borítóár
3995
Oldalszám
394 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Victoria Schwab
Vonalkód
9789634700302
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib