Kathy Reichs: Hamvadó csontok (Temperance Brennan 10.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Kathy Reichs: Hamvadó csontok (Temperance Brennan 10.) - HUN
Kathy Reichs: Hamvadó csontok (Temperance Brennan 10.)
2 621 Ft
Details
Similar products
Info
Details
Tempe ​Brennan törvényszéki antropológus elé váratlanul egy fiatal, alig tizenéves lány csontváza kerül. Ez azonban több, mint a szokásos megbízatásai egyike: gyermekkori legjobb barátnőjét idézi fel benne, aki minden magyarázat nélkül tűnt el az életéből. A lezáratlan múlt és a szakmai felelősség sem hagyja nyugodni – nem is beszélve a rejtélyes elváltozásokról, amiket a csontokon felfedez.

Az égkék szemű Ryan nyomozó eközben több eseten is dolgozik: három eltűnt személy és három azonosítatlan holttest után nyomoz. Mind lány és tizenéves. A munkájához szüksége van Tempe segítségére, noha kapcsolatuk a nő exférjének felbukkanása miatt a végéhez közelít.

Lehet, hogy a csontváz csak egy újabb az ifjú áldozatok sorában? Vagy Tempe túlreagálja a helyzetet, és nincs is kapcsolat az ügyek közt? Megérzéseit követve ismét saját kezébe veszi a nyomozást, miközben magánéleti viharai közt lavírozva próbálja elkerülni a teljes összeomlást.

A kutatás eredménye azonban felkészületlenül éri. Vajon fent tudja tartani szakmai távolságtartását és meg tudja oldani az ügyet, vagy végképp maga alá temeti őt a múlt?
Similar products
Info
Kiadás éve
2 018
Borítóár
3495
Oldalszám
352 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Kathy Reichs
Vonalkód
9789634700289
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib