Neal Stephenson, Nicole Galland: A D.O.D.O. felemelkedése és bukása - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Neal Stephenson, Nicole Galland: A D.O.D.O. felemelkedése és bukása - HUN
Neal Stephenson, Nicole Galland: A D.O.D.O. felemelkedése és bukása
4 121 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
_"Kegyelmed ​az mennyeknek országába készűl, de lehet, hogy ott fele annyi se az csodáknak száma, mint az huszoneggyedik században."_

A mágia nem több, mint dajkamese gyermekeknek. Meg titkos ügynököknek.
Ugyanis a mágia nem létezik…
Már.

Pucér vikingek túszejtő akciója a Walmart mirelit-osztályán, kormányszervekbe beépülő boszorkányok, a mágiától megfiatalodott magyar szépség, Kárpáthy Erzsébet – köszöntlek a világban, amit a D.O.D.O. adott nekünk!

Minden rendben volt, amíg Melisande Stokes nyelvész professzor le nem fordította a dokumentumokat, amelyek szerint a mágia igenis létező, működő jelenség volt 1851-ig. Meg is alakul a Diakrón Operációk Döntéshozó Osztálya, hogy építsenek egy szerkezetet, ami újra lehetővé teszi a varázslást, és annak segítségével többek közt az időutazást is.

A kormány azonban megvonja az anyagi támogatást, pedig az egyre nagyobbra duzzadó szervezet működtetéséhez pénzre van szükség. Sok pénzre. Ezt a múltban elrejtett, a jelenben kiásott ereklyék értékesítésével kívánják előteremteni. De ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elképzelik. Mert ha belepiszkálsz a múltba, sosem tudhatod, mivé alakul a jövő...

Ez az egyedi, humorral és nyelvi leleménnyel átitatott fantasztikus regény a sokszorosan díjnyertes, és _New York Times_-sikerlista-vezető Neal Stephenson műveire jellemző őrült komplexitást és ötletességet ötvözi Nicole Galland közvetlen, emberközeli stílusával.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 018
Borítóár
5495
Oldalszám
616 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Neal Stephenson, Nicole Galland
Vonalkód
9789634700241
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib