Hajnalcsillag - Vörös lázadás 3. - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Hajnalcsillag - Vörös lázadás 3. - HUN
Hajnalcsillag
4 110 Ft
Details
Similar products
Info
Details
"A ​Vörös lázadás-trilógia utolsó részében, az elsöprő erejű és azonnal beszippantó Hajnalcsillagban már nem csak a tétek, de a világ is óriási: bődületes üldözési jelenetek és a háttérben csendben megvívott riválisharcok váltják egymást fénysebességgel, a filmszerű párbeszédek pedig rég nem látott eredetiséggel gerjesztik a feszültséget."
Entertainment Weekly

Darrow békében élt, de az ellenségei háborúba kényszerítették. Az Arany uralkodók felakasztották a feleségét és rabszolgasorba taszították a népét. Ő azonban nem törődött bele a sorsába, nem adta fel: mindent kockáztatva beépült az Aranyak közé, és lehetetlent nem ismerve harcolt és élt túl mindent, hogy végül elindíthassa a forradalmat, ami darabjaira szedi a marsi rendszert.

MOST ELJÖTT AZ IDŐ, A FORRADALOM KEZDETÉT VESZI.

Pierce Brown a Vörös lázadás-trilógiával robbant be 2014-ben a sci-fibe, és a hirtelen sikerének köszönhetően mára olvasók milliói rajonganak érte a világ minden táján. A Hajnalcsillag a megkoronázása e diadalmenetnek, egyben méltó befejezése az utóbbi évek legnépszerűbb sci-fi sorozatának.
Similar products
Info
Kiadás éve
2 020
Borítóár
5480
Oldalszám
566 oldal
Kiadó
Agave
Szerző
Pierce Brown
Vonalkód
9789634198727
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib