Tuf utazásai - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Tuf utazásai - HUN
Tuf utazásai
Details
Similar products
Info
Details
Jóval ​azelőtt, hogy a Trónok harca nemzetközi sikerré vált, George R. R. Martin a kozmoszt mutatta be hű olvasóinak. A Tuf utazásai a bohókás és megnyerő Haviland Tuf, az akaratlan hős története, aki bolygóról bolygóra járva igyekszik helyesen cselekedni.

Haviland Tuf egy tisztes űrkalmár, ráadásul nagy macskarajongó. Hogyan történhetett meg, hogy a világegyetem legalantasabb gonosztevőit megelőzve büszke tulajdonosává vált a Föld legendás Ökomérnöki Alakulata legutolsó maghajójának? Tulajdonképpen nem is fontos, az viszont annál inkább, hogy jó kezekbe került az emberi űr legveszélyesebb fegyvere. Olyan kezekbe, melyek immár ezernyi leírhatatlan lény sejtanyaga felett uralkodnak.

Tuf ezen egyedi felszereléssel lát neki, hogy megoldja a távoli világokat kolonizáló emberek miatt támadt problémákat: ellenséges szörnyek megszállását, párosodásfüggő népességet, egy diktátort, aki kórságok terjesztésével érvényesíti az akaratát… E martalócokkal teli univerzumban a gyarmatosítókat minden esetben csupán Tuf leleményessége és híres becsülete választja el a katasztrófától.

A kötet tartalmazza Janet Aulisio nyolc eredeti és huszonnyolc vadonatúj illusztrációját is.

"George R. R. Martin sosem okoz csalódást." - ROBERT JORDAN

"Amerika Tolkienje." - TIME

"Martin sokoldalú tehetségének újabb szelete." - ASIMOV'S
Similar products
Info
Kiadás éve
2 021
Borítóár
4480
Oldalszám
420 oldal
Kiadó
Agave
Szerző
George R. R. Martin
Vonalkód
9789634198567
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib