Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja - HUN
Assassin’s Creed: Last Descendants – A kán sírja
2 996 Ft
Details
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Details
Owen ​és barátai vesztettek. Pedig amikor a lehetetlennel dacolva rábukkantak egy ősi és nagy hatalmú relikvia, a legendás Édenszigony egy darabjára, úgy tűnt, semmi sem állíthatja meg őket. Az Édendarab után rajtuk kívül két rivális szervezet, az Orgyilkos Testvériség és a Templomos Rend is kutatott, ám mielőtt még bármelyikük rátehette volna a kezét, egy ismeretlen harmadik fél szerezte meg. A tizenévesek csapata menthetetlenül szétesett: Owen és barátja, Javier az orgyilkosok oldalára állt, míg a többiek a templomosokkal tartottak.

Az Édenszigony maradék két darabja még mindig felfedezésre vár, és mindkét titkos társaság kész arra, hogy elmenjen a végsőkig. A következő darabot jó eséllyel a mongol hadúrral, Batu kán unokájával, Möngke kánnal együtt temették el, akinek a sírját sohasem találták meg. A két ellentétes oldalon álló fiataloknak vissza kell térniük az Animusba, hogy alámerüljenek a háború tépázta mongol Kína szimulációjába és az idővel versenyt futva felkutassák és biztonságba helyezzék a következő Édendarabot, még mielőtt az ellenség birtokába kerülne.

A többszörösen díjnyertes Matthew J. Kirby trilógiájában egy az Assassin's Creed világában játszódó teljesen új történetet ismerhetünk meg, amely szorosan illeszkedik a kánonba, számtalan utalással a játékokra és a többi regényre.
Similar products
Csomagajánlatok
Info
Kiadás éve
2 017
Borítóár
3995
Oldalszám
340 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Matthew J. Kirby
Vonalkód
9786155514937
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib