Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.) - HUN

Stock: Out of stock, available for order
Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.) - HUN
Vérrel írt ígéretek (Lőpormágus-trilógia 1.)
3 746 Ft
Details
Similar products
Info
Details
„A ​királyok kora lejárt – és én fojtottam vérbe.”Tamás tábornagy királyellenes puccsa korrupt arisztokratákat küldött a guillotine alá, és éhezőket juttatott kenyérhez. Egyúttal azonban háborút provokált a Kilenc Nemzetekkel, és belső támadásokat a királyhű fanatikusok részéről. Közben Tamás állítólagos szövetségesei, az Egyház, a munkások szakszervezete és a zsoldoscsapatok között kapzsi hatalmi harcok törnek ki.

Kifogyva a lehetőségekből, Tamás saját félelmetes lőpormágusi képességei mellett csak kevés bizalmasára támaszkodhat. Közülük leginkább saját elhidegült fiára, a megkeseredett Tánielre, aki briliáns lövész és lőpormágus, és Adamatra, egy nyugdíjazott rendőrfelügyelőre, akinek hűségét zsarolással teszik próbára.

A külső és belső ellenség szorításában vergődve, felerősödnek a rémült suttogások pusztításról és halálról, és a földre visszatérő egykori istenekről. Persze, ezek csupán babonás vén parasztok legendái – modern, tanult emberek már nem hisznek az ilyesmiben. Pedig talán jobban tennék…


A _Legjobb fantasy debütálás_, David Gemmell _Morningstar_ díjának nyertese 2014-ben.
Similar products
Info
Kiadás éve
2 014
Borítóár
4995
Oldalszám
550 oldal
Kiadó
Fumax
Szerző
Brian McClellan
Vonalkód
9786155514029
Stock
Out of stock, available for order
Product status
Can be ordered (expected delivery time 7-42 days)    
cib