Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Endless Spells: Daughters Of Khaine

-10%
ÚJ
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Endless Spells: Daughters Of Khaine
9 000 Ft
Akció: 8 100 Ft
Kezdete: 2021.02.14  

Endless Spells: Daughters Of Khaine

 • When the Daughters of Khaine march to war, their wizards and priestesses can conjure blood and shadow into dangerous magicks to harry their foes.

  The Bloodwrack Viper is an enormous serpent formed from boiling blood, a manifestation of hatred and bitterness that binds its prey into a crushing embrace before squeezing so forcefully that the victim explodes in a shower of gore.

  Carried through the air by a tempest of blood, the Bladewind carves a bloody path through anything in its way, slicing through armour with unnatural ease to get to the flesh and blood beneath.

  The most devout of Khaine's priestesses can summon a manifestation of his Iron Heart, a blood-dripping icon that burns with supernatural rage. Those bathed in its wrathful aura continue to fight and kill even when stricken with mortal wounds.

  The Daughters of Khaine endless spells offer diverse and powerful tactical options to your army, designed to slay your foes and offer helpful boons to your own units. This set contains models for all two endless spells and an Invocation of Khaine, two of which can be cast by your wizards, while the third can be summoned by priestesses.

  This 42-piece kit builds three miniatures for Daughters of Khaine armies:

  – Bloodwrack Viper
  – Bladewind
  – Heart of Fury

  This kit also includes a 100mm round base and two 50mm round bases.

  Warscrolls for these models can be found in Battletome: Daughters of Khaine.

 • Age of Sigmar frakció
  Daughters Of Khaine, Dark Elf
  Age of Sigmar Szövetség
  Order
  Státusz
  ÚJ    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés