Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Battletome: Hedonites Of Slaanesh (English)

-10%
ÚJ
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Battletome: Hedonites Of Slaanesh (English)
10 000 Ft
Akció: 9 000 Ft
Kezdete: 2021.02.13  

Battletome: Hedonites Of Slaanesh (English)

 • The Hedonites of Slaanesh revel in the vilest acts and most stimulating sensory excesses. The battlefields of the Mortal Realms provide an abundance of both. Empowered by depravity and addicted to the most extreme pains and pleasures imaginable, the servants of Slaanesh are a scourge on the realms. When the hosts of the Dark Prince go to war, preening mortal warriors stride forth alongside cruel quicksilver daemons, tearing apart their beguiled foes with ecstatic abandon.

  Battletome: Hedonites of Slaanesh is your guide to the mortal and daemonic warriors of the Dark Prince. It includes extensive background about the Chaos God and the three affiliations of their followers: Godseekers, Pretenders, and Invaders, each of which have their own motivations and drives. When it comes to rules, you can put together an army to suit your tastes, choosing one of the three hosts and using whatever mix of daemons and mortals you prefer to create a swift and murderous army that reflects the way you like to play.

  This 128-page hardback battletome includes:
  – A wealth of lore about Slaanesh's mortal and daemonic servants, illustrated by incredible art
  – A showcase of stunningly-painted Citadel miniatures
  – 32 warscrolls – including three endless spells – and seven warscroll battalions
  – Battle traits, spell lores, and rules for Invaders, Pretenders, and Godseekers hosts
  – Two battleplans which each epitomise the way the Hedonites wage war
  – Rules for using Hedonites of Slaanesh in a Path to Glory campaign
  – Pitched battle profiles with points for matched play games

 • Age of Sigmar frakció
  Hedonites of Slaanesh
  Age of Sigmar Szövetség
  Chaos
  Státusz
  ÚJ    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés