Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Swords of Calth (Hardback) The Chronicles of Uriel Ventris

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Swords of Calth (Hardback) The Chronicles of Uriel Ventris
5 200 Ft
Akció: 4 680 Ft
Kezdete: 2021.02.20  
URIEL VENTRIS: THE SWORDS OF CALTH (HB)
 • A Uriel Ventris novel

  Uriel Ventris returns! Newly ascended to the ranks of the Primaris Space Marines, Ventris leads the Ultramarines Fourth Company – the famed Swords of Calth – to war against the ancient necrons. Old enemies arise, as Ventris' past and present collide in brutal battle.

  READ IT BECAUSE
  One of Black Library's longest-running series continues – and the hero's been given a new lease of life as a Primaris Space Marine. Discover how Ventris adapts to his new life even as his past comes back to haunt him.

  THE STORY
  Uriel Ventris, newly ascended to the ranks of the Primaris, leads warriors of the Fourth Company from the Indomitus Crusade of Roboute Guilliman to a world on the frontiers of Ultramar. Once a battleground against the orks, Sycorax is now under furious assault from an enemy of ancient times – the necrons. The Ultramarines have faced these baleful xenos before, but Uriel senses the hand of a foe from his past at work on Sycorax, a tally unfinished and a debt to the Imperium finally come due.

  Trapped deep in a devastated city, Uriel leads the Swords of Calth into battle, and must adapt to his new incarnation as one of the Primaris – a challenge that will test his soul as much as it will test him as a warrior.

  Written by Graham McNeill

 • Kiadás éve
  2 021
  Kötés
  Keménytáblás
  Szerző
  Graham McNeill
  Kiadó
  Black Library
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés