Uriel Ventris könyvcsomag - előrendelés

-30%
ÚJ
Uriel Ventris könyvcsomag - előrendelés

Uriel Ventris könyvcsomag - előrendelés

  • Calth Pengéi: Uriel Ventris
  • Uriel Ventris könyvjelző

Várható megjelenés: 2021.09.23.

Az akció a készlet erejéig tart

5 728 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2021.07.20   Vége: 2021.09.23
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Calth Pengéi: Uriel Ventris

Miután a Primaris űrgárdistává válik, Uriel Ventris a Roboute Guilliman által irányított hadjáratban részt vevő egység, a Negyedik Század harcosait az Ultramar határvidékének egyik bolygójára vezeti. A Sycorax, amely hajdan az orkok ellen vívott háborúk hadszíntere volt, most a letűnt idők ködéből előkerült ellenség, a nekronok támadása alatt áll.

Az Ultragáristák már korábban is szembenéztek ezekkel az iszonyatos idegen lényekkel, de Uriel érzi, a Sycoraxon a saját múltjából előbukkant ellenség mozgatja a szálakat, így valójában egy régi ügy lezárásáról és az Impériummal szembeni adósság megfizetéséről van szó

Miközben az egyik elpusztított város mélyén csapdába esve Uriel csatába vezeti Calth Pengéit, hozzá kell szoknia új inkarnációjához, a tényhez, hogy most már ő is Primaris. Ez olyan kihívást jelent számára, amely nem csak a lelkét teszi próbára, de harcosként is komoly feladat elé állítja.

Uriel Ventris Bookmark
Captain of the Ultramarines Fourth Company, there are few amongst the Chapter as brave or determined as Uriel Ventris. His legacy of glory is long, his deeds worthy of legend. He is a warrior and a leader, who has crossed the Rubicon Primaris and been… reborn. In this darkest of millennia, Ventris, now ascended to the ranks of the Primaris, takes up the Sword of Idaeus once more to fight for his primarch in the Indomitus Crusade.

This bookmark is themed around this legendary hero of the Ultramarines. Its body is blue plastic, emblazoned with Ultramarines iconography and a quotation from Ventris about his rebirth as a Primaris Space Marines. The bookmark is capped with a metal topper that features the Ultima symbol of the Chapter, alongside Ventris' name and heraldry.

Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    Előrendelhető    
Webáruház készítés