Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel majd, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szinte biztosan szünetel majd ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Traitor by Deed (Hardback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Traitor by Deed (Hardback)
2 400 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2020.11.07  

Traitor by Deed (Paperback)

 • Black Library Novella Series 3

  On the isolated world of Kepris, a Primaris Space Marine Chapter deploys to break the bloodthirsty cult that rules the world. But will this new Chapter's name spell its doom? After all, the universe has never been kind to the Soul Drinkers…

  READ IT BECAUSE
  The Soul Drinkers are reborn! Whether you're a long-time fan of the Chapter or hearing the name for the first time, you're sure to enjoy this tale of a Primaris Space Marine Chapter haunted by sins past.

  THE STORY
  In the galaxy-spanning conflict of the Indomitus Crusade, an Imperial force is sent to bring the Emperor’s rule back to the isolated world of Kepris. They are the Soul Drinkers, Primaris Space Marines bearing the name and heraldry of a Chapter lost to Imperial history.

  This strike force finds the planet ruled by a bloodthirsty cult – its cities seized and loyal shrines under siege by the mysterious arch-heretic Yeceqath, the Voice of All. Striking swiftly and with cold fury, only the Soul Drinkers can unravel the heretic’s foul machinations and break Yeceqath’s hold over the world… but there is more at play here, as one of mankind’s oldest enemies lies at the heart of a conspiracy to see Kepris fall, taking the Soul Drinkers with it.

  Written by Ben Counter