Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel majd, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szinte biztosan szünetel majd ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Tectonic Fragdrill

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Tectonic Fragdrill
16 000 Ft
Akció: 14 400 Ft
Kezdete: 2020.05.29  

Tectonic Fragdrill

 • It is common for a Genestealer Cult to thrive on industrial worlds. When the cult rises up to overthrow its oppressors, they employ all manner of improvised industrial equipment from their arsenal. Among the largest and most impressive of these is the Tectonic Fragdrill, a huge piece of mining gear often found in a Sector Mechanicus that can cause targeted earthquakes.

  The Tectonic Fragdrill is a massive scenery piece particular to the Genestealer Cults. You can use the gigantic drill in a variety of ways in your games. It allows units to be removed from the table and redeployed closer to the enemy, and its immense power can also be harnessed to cause tremors that slow down nearby units, or a mighty quake that can split the earth in a straight line across the battlefield, causing mortal wounds to units in its path.

  The Tectonic Fragdrill is designed to fit in with the range of Sector Mechanicus scenery, and boasts many of the same design features and components. The rails included with it are also compatible with the Galvanic Servohauler kit.

  This plastic kit consists of 63 components, including walkways, legs, a floor, chimneys and the drill itself. 

  The datasheet for the Tectonic Fragdrill can be found in Codex: Genestealer Cults, as well as in the included construction guide.

 • Warhammer 40K frakció
  Genestealer Cults
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés