Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Sternguard Veteran Squad

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Sternguard Veteran Squad
14 000 Ft
Akció: 12 600 Ft
Kezdete: 2020.05.29  
Space Marine Sternguard Veteran Squad
 • Sternguard Veterans are drawn from a Chapter’s prestigious 1st Company. Deploying wherever the battle is fiercest, they particularly excel in the use of ranged weaponry.


  The 5 man Sternguard Veteran Squad comes with a massive amount of variety and options, providing every opportunity to create a unique squad, befitting their role as some of the Space Marines finest heroes.


  This set includes 5 different pairs of legs; 5 individual torso fronts; 13 unique heads (7 helmeted and 6 bare); 16 individual shoulder pads; and 5 unique backpacks.


  When it comes to picking the weapons your options are many and varied. There are 6 individual boltguns; 2 different storm bolters; the option to include a heavy flamer or a heavy bolter; a flamer; a meltagun; a plasma gun; a power fist; 8 combi-bolters (2 each of melta, flamer, plasma, or grav); a grav pistol; a plasma pistol; and finally, a trusty bolt pistol.


  And that’s not all! There is an additional helmet plume that can be added to the squad Sergeant, as well as the choice of equipping him with either a chainsword or sheathed power sword. There are enough parts to equip the entire squad with frag and krak grenades, and there is a selection of ammo pouches; an auspex; a backpack icon; and even a combat knife (just in case back-up for the massive range of guns is required).


  The Space Marine range is designed so that all of the plastic parts can be swapped between different kits. If you want your Sternguard Veteran Squad to include alternative heads then grab them from any other Space Marine plastic kit and they’ll fit. This allows the opportunity for truly unique collections of miniatures.
  This plastic kit contains 120 components with which to make a 5 man Space Marine Sternguard Veteran Squad (and so much more!).


  This kit comes supplied unpainted and requires assembly - we recommend using Citadel Plastic Glue and Citadel Paints.

 • Warhammer 40K egységtípus
  Elite
  Warhammer 40K frakció
  Space Marines
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés