Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Spiritseer

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Spiritseer
7 000 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Spiritseer

 • Spiritseers are those upon the Witch Path who are called to commune with the dead – a chilling concept, even amongst the Asuryani. Although their main task is to shepherd wraithbone constructs to battle, a Spiritseer can also use their psychic abilities to aid the greater Asuryani warhost. By their eldritch powers are friendly troops enshrouded in mist, or foes illuminated or struck down with mystic bolts of energy.

  A Spiritseer is an HQ choice available to the Craftworld Aeldari – known as the Asuryani – though they can also be called upon to join the Ynnari. Each is a skilled psyker on the battlefield, able to wield powers from the Ruins of Battle discipline. They work especially well alongside Spirit Host units such as Wraithguard and towering Wraithknights, where the Spiritseer’s otherworldly Spirit Mark will enhance the accuracy of the mighty ghost warriors.

  A Spiritseer stands with one foot planted on a ruined piece of architecture. The miniature carries a witch staff in one hand and an Aeldari blade in the other. A shuriken pistol rests in a holster attached to the Spiritseer’s sash.

  The multipart plastic miniature comprises 11 components, and comes supplied with a Citadel 25mmm Round Base. The Warhammer 40,000 rules for Spiritseers can be found in Codex: Craftworlds.

 • Warhammer 40K egységtípus
  HQ
  Warhammer 40K frakció
  Craftworlds, Eldar, Asuryani
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés