Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Scribbus Wretch The Tallyman

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Scribbus Wretch The Tallyman
7 000 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2017.09.30  

Death Guard Scribbus Wretch The Tallyman

 • The worshippers of the Dark Gods know that there is power in words and numbers, incantations and arcane numerology. Seven is the unholy number of Nurgle, and the preachers of this doctrine are the Tallymen. Part priests, part demagogues, part metaphysical scribes and quartermasters, these festering zealots stride to battle festooned with the trappings of their strange craft – reams of parchment, crawling with tallies of seven in a strange, crabbed hand, counting the horrors inflicted on the Death Guard’s foes. 

  This multi-part plastic kit contains the parts necessary to assemble Scribbus Wretch, a Death Guard Tallyman. His is a particularly unpleasant model, even for Death Guard, with a morbid focus on gleefully counting and cataloguing misfortune – he carries a massive ream of paper on a clipboard in the crook of his left arm, with a bone stylus in his right adding to his tallies. A strange apparatus hangs from his back, ending in a tentacle that grasps an abacus – its beads, upon closer inspection, reveal themselves as skulls. His armour, as standard for the Death Guard, is covered in corrosion, boils and Nurgle icons, and he is accompanied by a Nurgling, busy with the task of carrying extra ink and paper. Scribbus Wretch stands atop a pile of books; likely written by him, and full of atrocities. 

  This kit comes as 8 components, and is supplied with a Citadel 40mm Round base.

 • Warhammer 40K egységtípus
  Elite
  Warhammer 40K frakció
  Chaos Space Marines, Deathguard
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés