Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Prisoners of Waaagh! (Hardback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Prisoners of Waaagh! (Hardback)
2 400 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2020.11.07  

Prisoners of Waaagh!

 • Black Library Novella Series 3

  Taken prisoner by orks and forced to build an effigy to their alien gods, Marcus van Veenan plots his escape, for the Imperium must be warned of the growing greenskin threat.

  READ IT BECAUSE
  See what life's like for humans enslaved by orks, and to what lengths one Astra Militarum Guardsman will go in order to escape and warn the Imperium about the greenskins.

  THE STORY
  Marcus van Veenan thought he’d finally found a quiet posting to see out his career in the Astra Militarum. But when the planet of Rotauri falls to the green tide of warboss ’Eadbasha’s ork invasion, van Veenan and several hundred Guardsmen are taken prisoner by the greenskins and forced to construct a bizarre, colossal ork effigy.

  With the fate of the regiment in his hands, van Veenan reluctantly sets about leading a daring breakout to escape the prison camp and warn the Imperium of the growing Waaagh!.

  Written by Justin Wooley