Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Primaris Invictor Tactical Warsuit

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Primaris Invictor Tactical Warsuit
15 000 Ft
Akció: 13 500 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Primaris Invictor Tactical Warsuit

 • The Invictor Tactical Warsuit is a stripped-back variant on the Redemptor Dreadnought frame. Instead of a revenant hero in a sarcophagus, this combat walker is piloted by a live Primaris Space Marine. They are deployed in every capacity, from armoured escort duties to close-range siege breaking and urban monster-hunts. Still the most iconic role for these walkers is as the armoured support for Vanguard Space Marines. Their combination of mid- to close-range firepower, armoured resilience and the selfless mindset of the pilot combine to provide exceptional support.

  Like many of the Primaris Vanguard units, an Invictor Tactical Warsuit has the ability to deploy in a concealed position outside of your own deployment zone, giving it a unique advantage over any Dreadnought-class vehicle in the Space Marines armoury. It has a potent choice of weaponry – if it’s ranged fire support you're after, its twin ironhail autocannon has you covered; if you're looking to engage the enemy up close and personal, it can instead be armed with an incendium cannon. It also carries a heavy bolter that it can wield as a pistol to fire at point-blank range in melee, even as it crushes enemies with its formidable Invictor fist.

  This multipart plastic model comes in 116 components and is supplied with a Citadel 90mm Round Base and an Ultramarines Vehicle Transfer Sheet. You'll find the full rules for the Invictor Tactical Warsuit in Codex: Space Marines. The Invictor Tactical Warsuit can also be used in Dark Angels, Space Wolves and Blood Angels armies via a free PDF rules download, available from Warhammer-Community.com.

 • Warhammer 40K egységtípus
  Elite
  Warhammer 40K frakció
  Space Marines
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés