Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Primarchs: Lion El'Jonson: Lord of the First (Hardback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Primarchs: Lion El'Jonson: Lord of the First (Hardback)
5 200 Ft
Akció: 4 680 Ft
Kezdete: 2021.02.06  

Lion El'Jonson: Lord of the First. Book 13 (Hardback)

 • Book 13 of the Primarchs series

  As the Emperor gathers His sons for an assault on Ullanor, the Lion instead battles on a world far from the light of the Imperium. What secrets lie there, and what do they mean for the Dark Angels?

  READ IT BECAUSE
  The Dark Angels have their secrets… and their primarch is no exception. Discover what the Lion was up to while the Great Crusade came to an end.

  THE STORY
  Each primarch is an exemplary being, derived from the Emperor’s own genetic stock to embody a facet of His personality. Their powers are unfathomable, but only one of them is the First. Lion El’Jonson is the paragon of what it is to be a primarch. His Legion, pre-eminent for most of their long history, typify the virtues of temperance, pride, and martial excellency that the Lion embodies. They are the Emperor’s last line and final sanction. They are His Dark Angels.

  Now, while the Emperor gathers His mightiest sons for an assault on Ullanor Prime, the Lord of the First instead draws his Legion to the farthest reaches of the known galaxy, seeking to subdue a single rebellious world. Is this but another example of the Lion’s infamous pride, or is there more afoot amidst that graveyard of empires that is the Ghoul Stars, more than the Lion will share even with his own sons?

  Written by David Guymer