Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Palanite Enforcer Patrol

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Palanite Enforcer Patrol
10 400 Ft
Akció: 9 360 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Palanite Enforcer Patrol

 • Deep in the underhive, kind words and even-handed rules aren't enough to maintain order – only a boot stamping down on the throat of the ungrateful and malcontent will do.

  To aid them in their task, Palanite Enforcers have an impressive range of weaponry including shotguns, boltguns, autopistols, stub guns, sniper rifles and shock batons. The models have been designed with a huge amount of variety and options in assembly, meaning that every Enforcer can be unique. In total, you'll find:

  - 6 Enforcer shotguns
  - 6 Enforcer boltguns
  - 12 autopistols
  - 6 stub guns
  - 2 stub guns with flashlights
  - 2 sniper rifles
  - 2 shock batons
  - 2 concussion carbines
  - 2 magnacles
  - 12 heads in 6 different designs

  This plastic kit is made up of 156 components and makes 10 Palanite Enforcers. It is supplied with ten 25mm Necromunda bases and a Palanite Enforcer Patrol transfer sheet. Rules for using a Patrol can be found in The Book of Judgement.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés