Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Ophydian Destroyers

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Ophydian Destroyers
13 800 Ft
Akció: 12 420 Ft
Kezdete: 2020.10.17  

Ophydian Destroyers

  • Repugnant to other Necrons, Ophydian Destroyers echo elements of servile Canoptek Wraiths and reviled Flayed Ones in their murder-optimised bodies. Tunnelling through solid ferrocrete with frenzied violence and flickers of dimensional displacement, they burst into view to ambush, hack and rend their prey apart.

    Slice your way through enemy units with the fast and deadly Ophydian Destroyers. Armed with hyperphase weapons and Ophydian claws, little can survive an attack from these floating killers. You can accompany your unit with a Plasmacyte who can power up the Destroyers. The kit comes with six different heads, meaning that you can customise your Destroyers.

    This 57 part plastic kit makes three Ophydian Destroyers and a Plasmacyte. It is supplied with three 50mm round Citadel bases and a 28.5mm round Citadel base.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés