Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Zone Mortalis: Gang Stronghold

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Zone Mortalis: Gang Stronghold
22 000 Ft
Akció: 19 800 Ft
Kezdete: 2020.10.24  

Zone Mortalis: Gang Stronghold

 • The Zone Mortalis is literally "the deadly ground" – short-range gunflights take place as fighters dart between cover, and brutal melee is almost impossible to escape from. Even in such a lethal environment, a gang needs somewhere to live.

  Create a headquarters for your gang so that they have their own little corner of the underhive to call home. The Stronghold can be assembled in a variety of ways and multiple kits can easily be combined to grow the size of your base. It's also fully compatible with the other Zone Mortalis kits, meaning that you can create epic Necromunda terrain. The Stronghold can be used as the focal point of a scenario, with one gang defending their home turf from a rival.

  This 157-part plastic kit makes one Zone Mortalis: Gang Stronghold, consisting of:
  – 1x Watchtower
  – 1x Gunk Tank
  – 1x Set of Stronghold Gates
  – 4x Stronghold Walls
  – 2x Stronghold Corners
  – 1x Stronghold Wall Extension

  The set includes rules and direction for using the various more unique elements of the terrain set in games of Necromunda, including rules for the stronghold gate, the watchtower, the gunk tank and firing ports along the edge of the Stronghold.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés