Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Necromunda: The Book of Ruin

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Necromunda: The Book of Ruin
11 200 Ft
Akció: 10 080 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Necromunda: The Book of Ruin

 • Rebellion is a poison that runs deep within Necromunda. Each time it bubbles to the surface, industries wither and populations perish, corrupted by false promises of freedom and power. Only the iron will of the Imperial House maintains a semblance of order.

  Delve into the dark nooks and crannies of Necromunda where insurrection festers. Learn about the Corpse Grinder Cults, Helot Chaos Cults and Genestealer Cults and their plans to wrest control away from Lord Helmawr for their own insidious ends. Discover new Hangers-on and Hired Guns that can help you with your plans for sedition. The book also includes six alternate Uprising Campaigns and a whole suite of arbitrator tools to help with the running of a campaign and ways of enhancing individual scenarios.

  This 128-page hardback book contains:

  – Rules and background for the various cults, both alien and heretic, that have taken root across Necromunda
  – New Hangers-on: Cadaver Merchant, Heretek and Agitator
  – 18 scenarios that reflect subversive forces taking control of a hive
  – 6 multiplayer scenarios
  – A collection of tools to help an Arbitrator enhance players’ experience of scenarios and campaigns
  – Updated Trading Post
  – Rules and background for these Hired Guns: Queen Lorsha, Eightfold Harvest Lord, Abomination of Badzone 12, Hermaphage Magos, Alice Shivver, Jorth Slither and Vandoth the Fallen

  This is an expansion to Necromunda. The Necromunda Rulebook and Gangs of the Underhive are required to use the contents of this book.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés