Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Warhammer 40000 Indomitus Playing Cards

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Warhammer 40000 Indomitus Playing Cards
4 000 Ft
Akció: 3 600 Ft
Kezdete: 2020.11.07  

WARHAMMER 40000: INDOMITUS PLAYING CARDS

  • The 41st Millennium is a dark and sinister setting, riven by endless struggles between warring factions. For all that, one can find a certain grim beauty amidst the battles.

    Show your appreciation of the lore and background with this collectible deck of 54 playing cards, featuring full-colour artwork from across the factions of Warhammer 40,000. The cards are divided into four suits: The Imperium, Adeptus Astartes, Chaos, and Xenos – plus two Harlequin Jokers.

    The back of each card features the iconic Indomitus artwork of Guilliman facing off against Abaddon. The reverse sides include both new and classic artwork encompassing everything from the mightiest heroes of each faction to the dazzling array of warriors, machines, and monsters you’ll find on the battlefields of the far future.

    The cards come packaged in an attractive full-colour deck box to keep them safe and sound, featuring similar styling to the new edition of Warhammer 40,000.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés