Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Howling Banshees

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Howling Banshees
13 000 Ft
Akció: 11 700 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Howling Banshees

  • Howling Banshees are swift and athletic troops who are famously deadly in hand-to-hand fighting, and are renowned for their ability to strike down the foe before they can so much as raise a weapon to defend themselves. They are a predominantly female Aspect and what these fierce warriors lack in brute strength they more than make up for in precision and efficiency.

    Add the fleetest of the Aspect Warriors to your army and chill your enemies to the bone with their blood-curdling screams. These howls that come from their iconic Banshee masks are often the last thing the members of the galaxy's upstart races hear.

    This kit is supplied in 77 plastic components and comes with 5 28.35mm Citadel round bases and a 25mm Citadel round base. It builds either 5 Howling Banshees or 4 Howling Banshees and a Howling Banshee Exarch. The Exarch can be armed with a shuriken pistol and power sword, a shuriken pistol and triskele, a shuriken pistol and executioner or a pair of mirror swords. The Exarch has a choice of four heads and the rest of the squad can be assembled either with helmets or unhelmeted. The kit also includes a single-piece Aeldari symbol that could optionally be used as an objective marker.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés