Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Galvanic Servo-Haulers

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Galvanic Servo-Haulers
Sector Mechanicus:Galvanic Servo-Haulers
 • A highly-detailed, evocative plastic scenery kit, the Galvanic Servohaulers are a set of 2 haulers and a large crane, which open up a host of modelling options with which to add linear obstacles to your gaming table, providing cover for your miniatures and evoking a lived-in, working feel to the industrial scenery of the Sector Mechanicus range.


  The 2 servohaulers themselves are remnants of ancient technology; little more than powerful engines with tracked wheels, they’re covered in iron plating, and feature a hydraulic crane and robotic arm – these pieces are interchangeable between the two. Both servohaulers feature Adeptus Mechanicus symbols and large, almost primitive exhaust systems – there’s nothing elegant here!


  The crane is a much taller machine, a skeletal frame of iron holding a chain, three-clawed grabber and winch with a large engine block and Adeptus Mechanicus symbols on the sides.


  The trailer that the crane fits upon can instead fit a Munitorum Armoured Container; this kit has been designed with an eye to mixing and matching components from that kit and creating your own obstacles and cover in industrial environments. Also included are a toolbox and fire extinguisher, because in the grim darkness of the far future safety is still a top concern.


  A scenario is included for using the Galvanic Servohaulers in games of Warhammer 40,000.


 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés