Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Eldrad Ulthran

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Eldrad Ulthran
8 000 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2020.05.29  

Craftworlds Eldrad Ulthran

 • Eldrad Ulthran was once chief amongst the Farseers of Ulthwé. Eldrad has lived for over ten thousand years, and has successfully guided his people along the twisting paths of fate since the Fall, and throughout the rise of the Imperium. Time and time again, Eldrad has averted disaster for not only his former craftworld, but the entire Aeldari race, committing acts of heroism hidden within severed strands of fate, regularly offering sage wisdom and tactical aid to those who fight against the overwhelming forces of Chaos that beset the galaxy. 

  This multi-part plastic kit contains the components necessary to assemble Eldrad Ulthran. Standing tall, wielding a beautifully-jeweled witchblade and the Staff of Ulthamar, he wears impressively elaborate armour reflecting his status as high Farseer. Patterns of psycho-receptive wraithbone runes are secreted about the model – Eldrad is said to have devised over a dozen distinct runes. Even his billowing cloak is inscribed with runes, demonstrating his psychic might – as a backup, should his psychic abilities fail, he carries a shuriken pistol also. 

  This kit comes as 13 components, and is supplied with a Citadel 25mm Round base.

 • Warhammer 40K egységtípus
  HQ
  Warhammer 40K frakció
  Craftworlds, Eldar, Asuryani
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés