Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Deathwatch: The Long Vigil (Hardback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Deathwatch: The Long Vigil (Hardback)
7 200 Ft
Akció: 6 480 Ft
Kezdete: 2021.02.06  

Deathwatch: The Long Vigil (Hardback)

 • A Deathwatch anthology

  The Deathwatch are humanity's foremost weapon against the xenos hordes that threaten the Imperium. In this collection, you'll experience tales of their heroism and bravery in the face of terrifying alien enemies, written by some of Black Library's finest authors.

  READ IT BECAUSE
  Encounter all-action tales of alien-killing from a variety of authors in an anthology that showcases the Deathwatch at their very best.

  DESCRIPTION
  It is humanity’s darkest hour. From Imperium Nihilus to Segmentum Pacificus, the vile xenos hordes swell. If left unchecked, these depraved beasts will savage the Imperium like scavengers upon a carcass.

  Only the Adeptus Astartes of the Deathwatch stand defiant before them. They are the Shield that Slays, the watchmen of the void that guard the Emperor of Mankind’s realms from terrors unimaginable. Between them, this noble brotherhood will keep the light of the Imperium burning until the stars themselves extinguish.

  This anthology of brand-new, high-octane stories features a host of Black Library’s finest authors, including Steve Parker, Ben Counter, David Guymer, Andy Clark, and many more.

  CONTENTS
  Messiah Complex by Steve Parker
  The Shadow of the Saints by Ben Counter
  The Crueltymaker's Kingdom by Marc Collins
  The Nihilus Edge by Justin D. Hill
  Sorrowcrown by Nicholas Wolf
  Awakened by Sarah Cawkwell
  Brother to Dishonour by David Guymer
  The Last Word by Phil Kelly
  Entombed by Andy Clark