Csatanővér Könyvcsomag - utolsó darab

-25%
Csatanővér Könyvcsomag - utolsó darab

Csatanővér Könyvcsomag

Az akció a készlet erejéig tart

  • A hit jele
  • Requiem infernalis
  • Sister Superior Amelia Novena - a figura összerakást és festést igényel, a kép illusztráció
17 380 Ft
Akció: 12 990 Ft
Kezdete: 2021.09.16  
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Részletek

Sister Superior Amelia Novena

Sisters of Battle make up the vast majority of the Orders Militant of the Adepta Sororitas. Each Battle Sister is an orphan raised from birth by the Schola Progenium to believe in the righteousness of their cause and is trained from an early age in the use of a variety of weaponry. Battle Sister squads are each led by a Sister Superior, such as Amalia Novena, who is a member of the Order of the Martyred Lady.
Based on the iconic Sisters of Battle artwork by Karl Kopinski, and clad in the classic power armour associated with the Adepta Sororitas, Sister Amalia is armed with a Godwyn-De'az pattern bolter. She is posed as if on sentry duty and is supplied with a scenic base representing the Convent Sanctorum on Ophelia VII, which includes the icon of the Order of Our Martyred Lady in the centre of the base.
This kit is supplied in 12 plastic components and comes with a 32mm round base.

A hit jele

A Cicatrix Maledictum megnyílásával soha eddig nem ismert szenvedés zúdult az emberiségre. Zűrzavar és romlás lesz úrrá a Birodalmon, és a remény már csak azok szívében él, akik a vész torkában is képesek megőrizni a hitüket.

Miután az Ofélia VII-en a Mártír Miasszonyunk rendjében szolgáló Evangeline nővértől megtagadtatik a mártírhalál, új és minden eddiginél veszedelmesebb küldetéssel bízzák meg: zarándokoljon el a Nagy Hasadékon túlra és szerezzen vissza egy ősi és nagyhatalmú relikviát, Szent Katherine Pajzsát.

Ravara, a titokzatos inkvizítor társaságában kel útra, akit a saját céljai vezetnek erre a kárhozatos vidékre, és Evangeline lassacskán kénytelen elfogadni, lehet, hogy nem csupán az életét, de a lelke üdvét is kénytelen kockára tenni, ha a nővéreivel együtt szeretné visszahozni a fényt és a reményt ebbe az új, sötétségbe borult Birodalomba.   

 

Requiem infernalis

Az Utolsó Gyertya Szororátusa évszázadok óta őrködik a Rend szentélyvilága fölött, próbálván értelmet keresni alapítójuk elkínzott látomásaiban. A külvilágiakat nem szívesen látják, mégis egyre csak jönnek és jönnek. Az Astra Militarum egy elit alakulatát, ami egy halálos idegen entitással vívott összecsapás után a Gyertyavilágon keres gyógyírt sebeire, egy olyan asszony – Asenath Hyades nővér – kíséri, aki itt nem számít kívülállónak, bár már évtizedekkel ezelőtt fordított hátat a Szororátusnak.
Miközben megközelítik a Rend fellegvárát, rosszindulatú erők kezdenek gyülekezni a bolygó vihar tépázta tornyai közt – a legsötétebb árnyak azonban nem kintről, hanem épp odabentről, a saját lelkük mélyéről lesnek rájuk.
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Webáruház készítés